Ghostly Kisses

Voor fans van: London Grammar, Beach House, Agnes Obel, AURORA

?Geef een concertticket cadeau! Voor €2,00 extra sturen we je een ingepakte hardcopy-ticket toe. Klik hier voor meer informatie

?Wil je je ticket in laten pakken? Bestel hiernaast dan het ‘cadeauticket’  →
(LET OP: zorg ervoor dat je adres volledig ingevuld staat in je Stager account)

Ghostly Kisses is de artiestennaam van de getalenteerde singer-songwriter Margaux Sauvé. Geboren en getogen in Québec, Canada, heeft ze een buitengewone reputatie opgebouwd met haar dromerige en emotioneel beladen muziek. Haar unieke stijl combineert elementen van indiefolk, elektronische muziek en dream pop, waardoor haar muziek een betoverend en sfeervol karakter heeft.

Ghostly Kisses begon haar muzikale reis in de vroege jaren 2010 en verwierf snel erkenning met haar introspectieve songwriting en betoverende stem. Haar teksten weerspiegelen diepe emoties en persoonlijke reflecties, en ze heeft het vermogen om een intieme sfeer te creëren die luisteraars meeneemt op een reis door haar gedachten en gevoelens. Wat Ghostly Kisses echt onderscheidt, is haar vermogen om een diepe emotionele connectie met haar luisteraars tot stand te brengen. Haar muziek is ontroerend en troostend, en het is duidelijk dat ze haar ziel in elk nummer legt. Haar talent heeft haar niet alleen fans over de hele wereld opgeleverd, maar ook samenwerkingen met andere gerenommeerde artiesten en de mogelijkheid om op te treden op diverse internationale podia.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en LantarenVenster en heeft voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.