Fresku

TICKETALERT: LAATSTE KAARTEN
Spraakmakende rapper, acteur en komiek terug met nieuwe EP

Eindhovens finest, Roy Michael Reymound, beter bekend als Fresku, brengt zijn live experience naar het podium van LantarenVenster! Na twee jaar muzikale stilte is Fresku terug met een nieuwe EP genaamd Leren Leven. Deze EP beslaat het eerste deel van zijn aankomende album, en Fresku brengt deze en andere van zijn klassiekers dit najaar naar Rotterdam tijdens het Black Soil Film Festival!

Er zijn ook combitickets te koop: de filmspecial De Fresku & Teemong Show om 18:00 uur met daarna om 20:30 het concert van Fresku. Combitickets vind je hier >

De Fresky & Teemong Show
In 2017 werden rapper Fresku en Teemong uitgenodigd door 3LAB en VPRO om een 30 minuten durende sketchshow voor tv te maken. In de sketchshow brachten de twee veelzijdige artiesten iconische personages van internetfaam, zoals Gino Pietermaai en Willy Keurig, opnieuw tot leven en introduceerden ze nieuwe creaties die de Nederlandse samenleving kritisch onder de loep nemen.

Na hun eerste speelfilm, “Canceled,” die vorig jaar te zien was op het Black Soil Film Festival, zijn Fresku en Teemong weer terug met meer sketchvideo’s vol controversiële humor en hilarische observaties over actuele maatschappelijke kwesties. Meer info over de filmvertoning vind je hier.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, Rotown, Motel Mozaique Concerts, BIRD & Black Soil Film Festival en heeft voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.