Fresku

Support: Nobinh
Spraakmakende rapper, acteur en komiek terug mét liveband

Rapper, komiek en acteur Fresku is een van de meest besproken vaderlandse figuren van de afgelopen twintig jaar; binnen de ongekende groei van Nederlandstalige hiphop vertegenwoordigt hij vaak het collectieve geweten: degene die de blinde vlekken van de maatschappij wegveegt. Met zijn scherpe humor en rake observaties is Fresku altijd de aanjager die de pols binnen de maatschappij en de tijdsgeest haarfijn aanvoelt.

Op In de Lucht – zijn eerste full-length sinds het vertrek bij TopNotch – vervult Fresku deze rol met weer met verve: op het album zoekt hij naar de belangrijke nuances tussen het goede en slechte en ageert hij zich tegen hashtag-activisme. Ook ontboezemt hij zich over de langzame fysieke aftakeling, de dankbaarheid voor familie en het vinden van goede moed binnen tijden van crisis.

Op het podium is Fresku altijd een brok energie, doch kwetsbaar, enerverend en onvergetelijk. Vanavond in de Maassilo speelt Fresku met band! Stel je kaartjes dus alvast veilig.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.