Festival Stille Nacht Plus

Met: The Visual, Great Profile (solo) & Dax
Extra dag van kwaliteitsfestival met opkomend talent

Festival Stille Nacht zal dit jaar twee dagen duren! Niet alleen op vrijdag 15 december vindt het festival plaats, ook op donderdag 14 december kun je nieuw opkomend talent beluisteren. Tijdens Festival Stille Nacht Plus treden er in Rotown drie acts op, namelijk The Visual, Dax en Great Profile (solo).  Voor Festival Stille Nacht Plus koop je een los ticket a €5 (incl servicefee).

The Visual is een Amsterdamse band. Ze vertolken liedjes die net zo scherp berusten op sfeer en stilte als een fraaie melodie, waarbij de expressieve stem van Anna van Rij het absolute aandachtspunt vormt. Op vloeibare wijze schakelt ze van warm naar kil; soms vol smacht en verleiding, anderzijds onderkoeld en somber.

Great Profile is het pseudoniem van DIY-muzikant Lisa van Kampen. Het debuut Stress Relief bevat tien briljante lo-fi gitaarliedjes met geestige, no-nonsens invalshoek. Van Kampen neemt haar liedjes heerlijk schetsmatig op en weet altijd vindingrijk en charmant uit de verf te komen. Vanavond treedt ze solo op.

De teksten van de jonge lo-fi singer-songwriter Dax zijn autobiografisch van aard, ongefilterd en eerlijk. Sommige songs zijn ontstaan vanuit gedichten, andere komen voort uit ophopende gedachten. Je kunt de chaos zien ontstaan, voelen groeien, tot de bom ontploft en de rust vervolgens wederkeert.

Tijdschema
20:00              – Deuren open
20:30 – 21:15 – DAX
21:30 – 22:15 – Great Profile (solo)
22:45 – 23:30 – The Visual
Het tijdschema is altijd onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de acts

https://youtu.be/VJol32XKDMc
https://youtu.be/90SE37PPT0w
https://youtu.be/uezhYff2hbk
https://youtu.be/_k_5GKKX1Qc