EUPHORIA!

Hosted by DJ St. Paul
A Festival Dance Night

🎁Geef een ticket cadeau! Voor €1,50 extra sturen we je een ingepakte hardcopy-ticket toe. Klik hier voor meer informatie

🎁Wil je je ticket in laten pakken? Bestel hiernaast dan het ‘cadeauticket’  →
(LET OP: zorg ervoor dat je adres volledig ingevuld staat in je Stager account)

Noem je favoriete festival en DJ St. Paul heeft er gestaan. Ook dit jaar was en is de “indie-discokoning van Nederland” (3voor12) weer overal te zien, van Best Kept Secret tot Pukkelpop en Lowlands tot Motel Mozaique. Een meer dan ervaren host dus, die nu ook zijn platen in Rotown komt draaien! Speciaal voor jullie zal hij op 20 januari zijn beproefde festivalsets weer omsmelten tot een clubavond. Verwacht indie, rave, synthpop en postpunk in een gloedvolle mix. Daar past maar één kop boven: EUPHORIA!


🐹 Houders van een Rotown Clubcard kunnen deze dansavond gratis bezoeken. Bestel van te voren een Rotown Nights Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.