Eefje de Visser

MIDDAGSHOW
Voor fans van: Cat Power, Radiohead, Feist, Ry X

Eefje de Visser zoekt op haar indrukwekkende nieuwe album Bitterzoet niet alleen de grenzen op binnen de popmuziek, maar ook binnen taal in het algemeen. De Visser flirt zowel met het bevlogen muzikale experiment als met de kaders van mainstream pop: van Arca tot aan Lionel Richie. Songs als ‘Stilstand’ en ‘Kom Op’ zijn even spannend door de koptelefoon als op de dansvloer: sfeervol, maar tegelijkertijd ook super dwingend.

De Visser vertaalt haar onmiskenbare popgeluid naar het podium met een indrukwekkende liveshow die alle zintuigen evenredig prikkelt. Door steeds meer binnen de abstractie te opereren klinkt haar werk op een bepaalde manier toegankelijker dan ooit. De Visser dwingt de luisteraar om haar muziek als individu te beleven, een daardoor is een ieder concert weer een unieke ervaring

Dit concert wordt georganiseerd door Luxor Theater, Motel Mozaique Concerts, LantarenVenster en Rotown en heeft uitsluitend  zitplaatsen (ongeplaceerd).


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?