Drunken Dolly

Support: Davey Malone + The Lagan
St. Patrick's Day Extravaganza
Klinkt als: Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Pogues

Je kunt de klok vanaf hedendag erop gelijk zetten: wanneer St. Patrick’s Day aanbreekt speelt Drunken Dolly traditiegetrouw in Rotown! Omdat het de vorige keer zo’n legendarische aangelegenheid bleek geven wij de band het groene licht om het nog net iets dikker en gestoorder over te doen. Een ware Extravaganza met hoofdletter E, met speciale gastoptredens, DJs en (natuurlijk!) een straffe voorraad Guinness voor het Drunken Dolly Drinking Team.

‘Opzwepend’ is een understatement wat betreft de knotsgekke, met banjo en mandoline aangedreven celtic-punk van Drunken Dolly. In 2015 waren ze bij uitstek dé feestband van het Popronde festival, met shows waar kolkende polonaises spontaan ontstonden. Internationaal gaan de Dollys inmiddels prima mee, de band heeft gespeeld met Flogging Molly en Dropkick Murphys, twee van de absolute totempalen als het gaat om feestelijke punkrock.

Met zijn unieke combinatie van bareknuckle folk, akoestische punk en comedy, is Davey Malone een ware underground legende geworden. Met een mix van eigen nummers en eigenzinnig bewerkte covers, neemt Malone het publiek mee in een achtbaan van stijlen en emoties. Van hart-op-de-tong punksongs tot melancholische ballads!

The Lagan is een band met hun roots in punkrock en traditionele folk-invloeden. Begonnen in 2008 als een middel om samen te komen om wat nummers te spelen en bier te drinken, evolueerde het al snel naar iets groters. De band heeft sindsdien een volledig album en een EP op Banquet Records ging op tournee door het VK en Europa, speelde op enkele van de beste podia met wat van de beste bands ter wereld, en gaat nog steeds uit van kracht naar kracht.

Dus proost op het leven, proost op de dood, en proost op de kater die ongetwijfeld gaat komen. Vanavond laat Drunken Dolly het geluksklavertjes regenen aan de Nieuwe Binnenweg!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.