Dr. Schnitt plays Kraftwerk

Rotown Summer Sessions
Dr. Schnitt brengt een ode aan Kraftwerk

Deze zomer organiseert Rotown opnieuw de Rotown Summer Sessions-avonden. Muzikale helden uit onze eigen stad storten zich op het repertoire van hun eigen voorbeelden, dikwijls met verbluffend resultaat. Na geweldige Summer Sessions van Primus, Tool, Aphex Twin en de Beastie Boys keert Bruno Ferro Xavier da Silva (Stöma) dit jaar terug met zijn nevenproject Dr. Schnitt om een eerbetoon te brengen aan het legendarische Kraftwerk. De toonaangevende Duitse band maakte in de jaren zeventig grote indruk met hun experimentele muziek, gemaakt met zelfgebouwde synthesizers. Kraftwerk is een van de belangrijkste invloeden geweest op de ontwikkeling van elektronische muziek. Talloze pioniers in de techno en house, maar ook bands als New Order, Simple Minds en Depeche Mode noemen de band als een grote inspiratiebron voor hun muziek.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?