Dotan

A Little Light in the Dark-Tour
Singer-songwriter is terug met warmbloedige folkliedjes!

Na zijn uitverkochte akoestische solotour in het voorjaar van 2024 gaat Dotan weer op pad voor een volledige bandtour in november van dit jaar. Muziek is voor Dotan een uitlaatklep waarin hij z’n diepste gevoelens kwijt kan. Debuut 7 Layers brak alle records en nu is de singer-songwriter terug met een nieuw album dat – in tegenstelling tot zijn eerdere werk – zonniger en helderder is.

Dotan begon zijn carrière zo’n tien jaar geleden op een bescheiden manier met optredens in cafés en huiskamers. Al snel groeide hij uit tot een bekende naam in Nederland en Europe dankzij singles als Home en Hungry van 7 Layers. Nu komt Dotan met nieuwe songs, die lichter van aard zijn. Niet gek als je je bedenkt dat hij zich liet inspireren door de muziek waar hij als kind met zijn vader naar luisterde, zoals James Taylor, Neil Young en Cat Stevens. Dotan ontdekte dat muziek ook zonnig en helder kan zijn, kan aanzetten tot inspireren en het leven kan vieren. Eerste single Diamonds In My Chest, Heavy en Louder zijn al uit, de rest van zijn folkachtige album wordt binnenkort verwacht.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Annabel en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.

Following his sold-out acoustic solo tour in the spring of 2024, Dotan is hitting the road again for a full band tour in November of this year. The tour kicks off on
November 3rd at Lafayette in London and will make stops in cities including Rome, Cologne, Berlin, and more before concluding on November 28th at Knust in Hamburg. This tour marks a significant return to the stage for Dotan and his band, who have been working diligently on new material as well.