Dichter

North Sea Round Town Presents
Rapper, producer en duizendpoot

Dichter pakt het artiestenbestaan nét eventjes wat anders aan. Met zijn poëtische woordkunsten, innemende uitstraling en onbegrensde creativiteit botviert de jonge rapper/producer zijn nieuwsgierigheid naar de wereld om hem heen.

Voor zijn album Nieuw Leven benaderde Dichter kunstenaars, fotografen en ontwerpers om zijn eigen muziek aan te koppelen. Hij licht dit bijzondere initiatief toe in een interview met blog Hiphop In Je Smoel: “…hoe kunnen we mensen uit hun comfort zone laten stappen? En hoe kan ik als een bruggenbouwer meer waarde laten hechten aan mijn muziek én tegelijkertijd mensen vinden die samen met mij willen helpen het te laten groeien tot iets groots?” In een boeiende docuserie worden de samenwerkingen tussen Dichter en de meewerkende kunstenaars verder uitgelicht.

Tijdens North Sea Round Town geeft Dichter met band een gratis show in Rotown. Zij die hem al reeds bewonderd hebben op Metropolis en Motel Mozaïque weten het: iedere show van Dichter laat een blijvende indruk achter.


https://www.youtube.com/watch?v=Bt6f_dVGNtU