Demi Knight plays Dolly Parton

Een eerbetoon aan muzieklegende Dolly Parton

Twee jaar geleden maakte het grote publiek kennis met de doorleefde countryliedjes van Demi Knight tijdens het TV-programma ‘De Beste Singer-songwriter Van Nederland’. Knight groeide op met de muziek van Emmylou Harris, Loretta Lynn, en natuurlijk, de immer charismatische Dolly Parton. De laatstgenoemde icoon is precies waar het tijdens deze Summer Sessie om draait: Dolly Parton is de zeldzame artiest die imago en persoonlijke ontboezemingen op ijzersterke manier kan verenigen. Hits als Jolene, I Will Always Love You en Joshua zijn groter dan het godganse countrygenre zelf, en Knight zal er vanavond ongetwijfeld een bijzondere eigen draai aan geven.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?