Deliluh

Voor fans van: Ought, Black Midi, The Fall, Lewsberg

Met Ought, METZ, Suuns en Preoccupations is Canada is een belangrijke kweekvijver geworden voor de spannendere post-punkmuziek en Deliluh past perfect in dat rijtje. De sound van dit gezelschap is broos en uitgemergeld, flirtend met post-rock en ambient noise. Typisch zo’n band die het gerenommeerde Constellation zou tekenen, al heeft Deliluh het Britse Tin Angel nu als thuis. In juni komt het nieuwe album Fault Lines uit, met daarop de single Credence (Ash In The Winds Of Reason)


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.