Declan Welsh & The Decadent West

Support: Thames
Voor fans van: The Clash, Arctic Monkeys, Declan McKenna

Declan Welsh & The Decadent West is een energieke en gepassioneerde band uit East Kilbride, Schotland. Aangevoerd door frontman Declan Welsh, brengt de band een mix van indierock, punk en folk dat zowel rauw als melodisch is. De band staat bekend om hun scherpe teksten en maatschappelijk geëngageerde liedjes, waarin ze thema’s als politiek, identiteit en sociale onrechtvaardigheid aanpakken. Doordrenkt van een oprechte en kritische kijk op de wereld om hen heen, schuwt de band niet om de nodige vragen te stellen.

Met hun compromisloze houding en bevlogen muzikaliteit blijft Declan Welsh & The Decadent West de muziekscene veroveren met hun unieke geluid en sterke boodschap. Debuutalbum Cheaply Bought, Expensively Sold werd uitgebracht in 2019 en werd met lof ontvangen door critici. Het album toont de veelzijdigheid van de band, met nummers die variëren van snelle en punky tracks tot meer introspectieve en emotionele ballades. Op 22 september 2023 komt dan eindelijk de opvolger uit, genaamd 2.

Declan Welsh en The Decadent West kan worden vergeleken met artiesten als Joe Strummer (The Clash), Billy Bragg en Frank Turner, die allemaal bekend staan om hun politieke betrokkenheid en maatschappelijke boodschappen.

Support-act Thames is luid, Thames is donker. Thames is een gloednieuwe vijfkoppige band met een modern Brits postpunkgeluid.

★Update: Clubcard Tickets zijn inmiddels uitverkocht


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.