De Staat

Support: Personal Trainer
Genre-overstijgend rockcircus uit Nijmegen

Sinds debuutalbum Wait For Evolution is De Staat een van de grootste, meest veelzijdige bands uit de vaderlandse popgeschiedenis. Die ronkende ritmesectie voel je tot in je botten, pezen en spieren, het fundament waarmee Witch Doctor intussen synoniem staat aan het woord cirkelpit.

De Staat prikkelt net zo goed de geest met baanbrekend audiovisueel vernuft en podiumperikelen die je bij geen andere band op aarde tegenkomt. Van mainstream pop tot experimentele rock: Can, Queens Of The Stone Age, Talking Heads, Soulwax gegooid door een blender, kort door de bocht.

Lang verhaal kort, Torre Florim en zijn bende integreren zo’n beetje alle soorten muziek binnen het autonome universum van De Staat. Na een last minute show  in een uitverkocht Rotown staat de band weer als vanouds op het grote podium, in de Maassilo.

Het indie collectief Personal Trainer is één van de meest uitzonderlijke en energieke Nederlandse live-acts van dit moment. Het is dan ook niet gek dat frontman Willem Smit een reservebank vol leden van andere vooraanstaande bands achter zich heeft staan. Een uitstekende tip voor liefhebbers van Pavement, Scram C Baby en Guided by Voices.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.