Raggende Manne

Support: TAXIKAT
Raggende jazzpunkdissidenten terug met nieuw album

Hoera! De Raggende Manne zijn na een lange onderbreking van veertien jaar weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits. Na twee decennia stelt de band nog steeds actuele onderwerpen – op die typische Raggende Manne-manier – aan de kaak. Deze worden gebundeld in de nieuwste langspeler Alles Kleeft.

Bob Fosko’s vuilbekkende poëzie is zo urgent als het mes op de keel: met reflecties over het alledaagse, maar ook de meer levensbeschouwelijke onderwerpen waarmee de mens in zijn levensloop wordt geconfronteerd.  Fosko zelf over het nieuwe album: “Het credo van De Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.”

Rotown Raadt Aan: The Grand East, Ploegendienst, Lucky Fonz III


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?