De Likt + Sjamsoedin

Presentatie door Tampie Magdat
Double bill met elektronische top acts

Terwijl de rest van Nederland eigenlijk nu pas begint te ontdekken hoe ontzettend gaaf De Likt is, heeft de rapformatie hier in Rotterdam inmiddels een heuse cultstatus geworven. Tijdens de presentatie van het gelijknamige debuut deed die markante mengelmoes van hiphop, italo disco en elektronica de WORM al uit de voegen barsten. De rated R videoclip van Ja Dat Bedoel Ik creëerde een storm van ophef bij de blogs en Praat Rotterdams Met Me, De Likt’s geestige antwoord op Kenny B’s Parijs, ging daarvoor al viral. Net als de beste groepen heeft De Likt een universele aantrekkingskracht: hiphoppers, clubbers, punkers en alles daartussenin, iedereen is evengoed gecharmeerd van het trio Jordy Dijkshoorn, Giorgi Kuiper en John van Beek.

Sjam Sjamsoedin, die we vooral kennen als kernlid van Nobody Beats The Drum, is wat je noemt een muzikale mad scientist. Door middel van modulaire synths, warme technobeats en dikke effectenbakken maakt hij de meest wonderbaarlijke producties, die zowel hypnotiserend als opruiend uit de verf kunnen komen. Er is intussen weinig bekend over Sjamsoedins solowerk, behalve dan voor de mensen die een adembenemende show in de bovenzaal van Paradiso bijwoonden tijdens ADE, samen met zijn science bro Colin Benders, die momenteel ook zo obsessief bezig is met modulaire synths. Na vanavond zal ook Rotown op de hoogte zijn van Sjamsoedin…maar zeg nou even eerlijk, puur afgaande op Sjam’s eerdere werk met o.a. NBTD en Boemklatsch kan dit niet anders dat spectaculair uitpakken!

Met deze gouden double bill voelen we het sterk in onze botten dat dit een legendarische avond gaat worden.

Tijdschema
21.00 uur – Deuren open
22.00 uur – De Likt
23.30 uur – Sjamsoedin
Opgelet: het tijdschema is altijd onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de bands

 


#NEW Ja hoor! De Likt en Sjamsoedin (Nobody Beats The Drum) komen op 7 januari nog even snel naar Rotown voor een avond feesten tot diep in de nacht!De kaartverkoop is per direct gestart: bit.ly/1Yk47rt

Posted by Rotown Rotterdam on Thursday, December 17, 2015