De Jeugd van Tegenwoordig

Support: Yung Internet
Met het vijfde album 'Manon' weer terug in Rotterdam

Tien jaar na doorbraakhit Watskeburt!? kun je De Jeugd van Tegenwoordig allang geen novelty act of cultfenomeen meer noemen. Met grootste gemak blazen hofdichters Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo samen met beatmaestro Bas Bron alle grote clubzalen en festivals in de Benelux omver, dankzij een sound die net zo kenmerkend is door de heerlijk bijdehante dictie als de vernieuwende producties.

Het vijfde album Manon, een plechtige ode aan de vrouw, belooft wederom een serie nieuwe klassiekers die zich bij het canon Watskeburt!?, Sterrenstof, Een Barkie en De Formule kunnen voegen. Aangezien dit het eerste optreden van De Jeugd van Tegenwoordig in poptempel Annabel gaat worden, kun je nu alvast spreken van een legendarische avond. Dat je snel je kaartje binnen moet vissen, hoeven we eigenlijk niet uit te leggen, toch? Van krantenbezorger tot koning, niemand is immuun voor de heerschappij van De Jeugd.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Rotown, Motel Mozaique Concerts en Annabel.

Tijdschema*
19.00 uur – Deuren open
20.00 uur – Yung Internet
20.45 uur – De Jeugd Van Tegenwoordig
*Het tijdschema is altijd onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de band.


#NEW Ja hoor, op donderdag 14 april presenteren Rotown en Motel Mozaique De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel! Kaartverkoop is per direct gestart.Tickets: bit.ly/1Ge4uLY Event: on.fb.me/1RjJlA6

Posted by Rotown Rotterdam on maandag 19 oktober 2015