De Dag Van De Popquiz

De gezelligste popquiz van Nederland

GEWELDIG NIEUWS VOOR FEYENOORD, AANGEPAST NIEUWS VOOR DE POPQUIZ
De Rotown Popquiz is terug! Op 25 mei kan er ein-de-lijk weer worden gequizd in een bomvol Rotown. Met veel fragmentjes uit alle decennia en beeldvragen, met hersenkrakers en meezingers, kortom, we zijn terug voor een ouderwets avondje gezelligheid van de bovenste plank! Nu is de wereld een beetje veranderd én bovendien speelt Feyenoord die avond de finale van de Conference League, dus er zijn wat belangrijke aanpassingen:

Dit is er veranderd

  • Je hebt alleen toegang tot Rotown met een ticket, supporters zijn dit keer helaas niet welkom
  • Rotown is vanaf 17.00 uur tot 23.00 uur alléén toegankelijk met ticket, uiteraard kun je er dan wel een hapje eten. Reserveren? Mail dan naar jessica@rotown.nl
  • De uitgifte van de formulieren is om 18.45 uur, de quiz begint stipt om 19.00 uur!
  • Zodra je een teamticket hebt gekocht moet je ook je teamnaam doorgeven via popquiz@rotown.nl

Inderdaad, de quiz gaat gewoon door!
We beginnen dus echt stipt om 19.00 uur en we spelen door tot 21.00 uur, zonder pauze. Zoals altijd zijn de laatste fragmentjes van de rondes wat langer, gebruik die momenten om nieuwe drank te halen, of als plaspauze. Maar het belangrijkste: kom op tijd, de quiz wacht op niemand!

Om 21.00 uur de wedstrijd op groot scherm
Als we er een beetje het tempo inhouden, moeten we om 21.00 uur klaar kunnen zijn en schakelen we meteen over naar Tirana en kijken we gezamenlijk de eerste helft. Dit scherm is alleen te zien in de zaal van Rotown, niet in het Backstage Café. Kies je plek dus goed uit. Mochten we uitlopen met de quiz, wordt die wel eerst afgemaakt. We verwachten het niet, maar het kan dus zijn dat we tien minuutjes later pas overschakelen, de quiz gaat voor!

Rust = uitslag
In de rust maken we het winnende team van de quiz bekend, dat team mag een hele korte ereronde doen door Rotown, want meteen daarna kijken we de tweede helft.

Na de wedstrijd: FAKE TURINS
Of Feyenoord nu wint of verliest, na de wedstrijd staat Fake Turins klaar om voor jullie te spelen. Het is de meest feestelijke én tegelijkertijd troostrijke band die Engeland rijk is, dus wat er ook gebeurt, dat wordt geweldig.

BELANGRIJK
Mocht je door deze aanpassing geen zin meer hebben in de quiz, of kan jouw team om een andere reden niet aanwezig zijn, zet dan alsje, alsje, alsjeblieft je ticket op Ticketswap. Er zijn nog steeds ontzettend veel teams op zoek naar een kaartje en het zou heel erg jammer zijn als er een antwoordformulier ongebruikt bleef!

Dit is nog steeds hetzelfde

  • Er zullen nog steeds te weinig tafels en stoelen zijn, dus kom op tijd.
  • Het gebruik van Shazam en andere hulpmiddelen is nog steeds ten strengste verboden
  • Het gaat gewoon weer een fantastische avond worden!

Teamnaam doorgeven
Meespelen kan alleen als je van te voren je teamnaam hebt doorgegeven. Overleg, bedenk een mooie naam en stuur die met het ordernummer van je teamticket naar popquiz@rotown.nl.

Extra extra
Om te vieren dat Rock ‘n’ Roll Highschool (de quizmakers) 20 jaar bestaat en Rotown (je favoriete quizplek) 35 jaar bestaat, speelt vanavond Fake Turins een speciale set na de wedstrijd. Deze band was de sensatie van Left of the Dial (het geweldige festival dat 5 jaar bestaat) en die krijgen jullie er gewoon gratis bij!

Tijdschema
17.00 uur Rotown open (alleen toegankelijk op vertoon van een popquiz-ticket)
18.50 uur uitgifte formulieren
19.00 uur aanvang quiz
21.00 uur finale Conference League
21.45 uur uitslag Popquiz
22.00 uur tweede helft finale Conference League
Aansluitend: Fake Turins

We snappen dat we het nooit voor iedereen goed kunnen doen, maar we hebben geprobeerd de best mogelijke oplossing te vinden om zoveel mogelijk mensen een geweldige avond te bezorgen. Hopelijk willen jullie allemaal meewerken om te zorgen dat de terugkeer van de Popquiz onvergetelijk wordt! Mochten jullie vragen hebben, mail ons gerust, wij zitten klaar om jullie te helpen.