Comics, Art & Beer

Kijken, kopen en verkopen van comics, fanzines en graphic art op de zondag in Rotown!

Naast Records, DJ’s & Drinks (voorheen Records, Eggs & Coffee), is er nóg een laagdrempelige zondagsbeurs in Rotown: Comics, Art & Beer! Tijdens deze middag is iedereen tussen 14:00 en 17:00 welkom om onder het genot van een speciaalbiertje of een bak koffie te komen kijken naar de comics, fanzines en kunstwerken die worden aangeboden. Onze gast DJ’s zorgen voor de muziek. Wil je zelf comics, fanzines of graphic art verkopen? Deelname aan de beurs is gratis!


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?