Codarts Showcase Festival

Line-up: MORÈL, Burtsko, Max Horák
Tweedaags festival met Rotterdamse popsterren in spe

Op maandag 1 en dinsdag 2 mei vindt het Codarts Showcase Festival voor het tweede jaar plaats in Rotown! Maak kennis met het nieuwe talent aan het pop firmament! Diverse bands zullen de meest uiteenlopende stijlen laten horen: van folk-pop tot electro, van rock tot funk, van soul tot experimental, enzovoorts. Wees de eerste die de toekomstige Nederlandse artiesten vanaf het prille begin in Rotown heeft mogen bewonderen!

Line-up 2 mei
– MORÈL
– Burtsko
– Max Horák

Rotown is op deze dag alleen open voor het concert, vanaf 19.30 uur. Helaas is het niet mogelijk om te dineren in Rotown, de keuken is gesloten.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.