Cloudhead Bookings Label Night

Het beste uit de stal van nieuw Rotterdams boekingskantoor

Cloudhead Bookings is een nieuw Rotterdams boekingskantoor. Aan het stuur van het schip staan Xander van Dijck en Mitchell Quitz, samen werken ze aan het opzetten van een nieuw platform voor alternatieve muziek in Rotterdam. Cloudhead Bookings verzorgde onder andere tours door Polen, Duitsland, Frankrijk en België. Ook stonden acts van het roster op festivals als Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Motel Mozaique, Oerol, Metropolis Festival en Eendracht Festival.

Feaver
Feaver is een indiefolk band uit Rotterdam. Onlangs verscheen hun debuutalbum A Year From This Day. Deze werd vergezeld met de single/videoclip Train. Feaver speelt mooie, pakkende liedjes die je oppakken en honderd meter verder pas weer los laten.

Joe Madman & The Sidewalkers
Joe Madman & The Sidewalkers brengen een manische mix van rock’n’roll, psychedelica en Tabasco. Ze hebben zich laten inspireren door bands zoals The Cream, The Experience & Iggy Pop.

The Afterveins
The Afterveins is een band die ontstaan is uit een reünie van oude vrienden. Live creëert de band een atmosfeer waarin in je zowel fysiek als mentaal wordt gedwongen te bewegen. Of je het leukt vindt of niet, je kant niet om ze heen.

The Sweet Release of Death
Het Duistere noise-trio The Sweet Release of Death is één van de beste noisebands die Rotterdam te bieden heeft. Geïnspireerd door de rauwe werkwijze van bands zoals Blonde Redhead en Sonic Youth maken ze eigenzinnige bak herrie. Oordoppen zijn geadviseerd.

De Skaggerz
Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz de hardste party-reggae-ska-punk naar Nederlandse podia en festivals. De zes merkwaardige wezens waaruit de band bestaat slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt dan dat je er in ging. Let op: dit optreden vindt plaats in  V11 (tegenover Wijnhaven 101)