Brainless Rockin' Fest Pre-Party

Met o.a. The Tinstars
Pre-party Brainless Rockin’ Fest vol rockabilly

Brainless Rockin’ Fest heeft geen dure naam nodig, want hersenloos rocken is precies de juiste insteek van deze doldwaze avond. Op zondag 27 maart zullen de betere rockabillybands op deze aardkloot het voortouw nemen in Social Underground Rotterdam. O.a. Batmobile, King Salami & The Cumberland Three en The Test Pilots staan op de affiche.

Vanavond in Rotown alvast een officiële Brainless Rockin’ Fest pre-party met niemand minder dan rockabillylegenden The Tinstars. Sinds 1985 ademen deze heren dezelfde flair en energie die de afstammelingen van de rock ‘n’ roll in de jaren vijftig botvierden. Hank Williams, Jerry Lee Lewis en natuurlijk The King himself, maar ook obscuurdere rasentertainers als Sonny Burgess, Joe Clay en Al Ferrier.

Inmiddels hebben Rick de Bruijn (zang/gitaar), Dusty Ciggaar (gitaar), Daryll Ciggaar (drums) en André Hanselman (contrabas) de clubs in zo’n beetje alle werelddelen aan het swingen gekregen. In die forse Rotterdamse zeewind zullen de vetkuiven en wijde broekspijpen dan ook triomfantelijk wapperen. Verwacht zowel eigen bewerkingen van klassiekers als een lading puike originals.

 


#NEW De avond voor het Brainless Rockin' Fest #1 vindt in Rotown op 26 maart de officiële pre-party plaats! Met live op het podium o.a. "The Tinstars". Tickets: bit.ly/1naWhis

Posted by Rotown Rotterdam on Monday, February 29, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=50C8CF_ulL4