BOOMBAP Video Première

Première van een nieuwe Rotterdamse skateboard video

Op 9 maart gaat Rotterdamse skateboard video BOOMBAP in première in Rotown! Rauw, artistiek, en Rotterdam zijn drie woorden die dit project goed omschrijven. De BOOMBAP crew heeft jaren keihard aan de het project gewerkt en dat zul je zeker terug zien. Een film die recht vanuit de straat komt. De deuren gaan open om 21:00 uur en de video start om 21:30, don’t be late! Dit is iets wat je vooral als skater niet wilt missen. Na de video is het tijd voor een afterparty die doorgaat tot 04:00, de muziek word verzorgd door de classic skate-DJ’s: Papa Joe en Huupsch!​


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Klik hier voor een volledig overzicht.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?