Blade Runner

Rotown's Related Artists
Een avond dansen op de beste én slechtste gerelateerde muziek van cultfilm Blade Runner

Dé avond voor iedereen die de muziek van cultfilm Blade Runner een goede basis vindt om meteen de dansvloer op te rennen! Tijdens Rotown’s Related artists gaan we vanavond aan de hand van deze film een nacht lang op een verkenningstocht langs de beste en slechtste gerelateerde artiesten, en de daar weer aan gerelateerde artiesten. Als jij een fantastisch argument kunt verzinnen waarom jouw lievelingsband aan Blade Runner gerelateerd zou kunnen zijn, dan horen we het graag!

Vanavond kiest DJ-team Innocent Youth de film Blade Runner als uitgangspunt. Met deze film als uitgangspunt draaien de dj’s nummers als Harder, Better, Faster, Stronger van Daft Punk, en gaan ze bijvoorbeeld door naar Kavinsky en via Björk ineens naar Enjoy the Silence van Depeche Mode die ze dan weer bij Radiohead brengt. En als ze daar dus eenmaal zijn, kan het alle kanten op!

Entree: 3 euro (alleen aan de deur)

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-27537460.