Bazart

Support: Fulco
Vlaamse popsensatie, bekend van de hits 'Goud' en 'Onderweg' ft. S10

Met nummers als Goud en Denk Niet Aan Morgen is Bazart de huidige koning van de Vlaamse pop. De band klinkt geraffineerd, eigentijds en gelaagd, maar komt tegelijkertijd met hooks die je op stadion niveau kunt meebrullen. Ook qua samenwerkingen blijft Bazart verrassen: voor de huidige hitsingle Onderweg werkt de band samen met de Nederlandse hiphop-ster S10.

De rode draad bij het werk van Bazart blijft prikkelen op grote schaal. Elke kennisgeving en slagzin wordt ontkracht door vraag of twijfel moment. Liedjes raken universele onderwerpen als sterfelijkheid, eenzaamheid, afscheid en liefde zonder te expliciet te worden: altijd met een frisse invalshoek die je aan het denken zet. Lichtvoetig doch melancholiek, sfeervol doch dansbaar. Telkens als je naar Bazart gaat heb je een onvergetelijke avond.

Fulco is een Nederlandse popzanger uit België die in zijn zoektocht naar duidelijkheid vele wegen bewandelt, aldus zijn facebookpagina. Hij speelt bij BeraadGeslagen, STADT en De Beren Gieren, maar werkt in de tussentijd voortdurend aan Nederlandstalige nummers. Die heten ‘Struik’, ‘Sinterklaas is een computer’ en ‘Cirkeldier Daniel’ en verraden een grote liefde voor kleine humor en het dansen van de Nederlandse taal. Met kinderlijke verwondering zingt Fulco over de hedendaagse waan-zin.
Daarenboven is Fulco een rasmuzikant, met een arsenaal vol kleurrijke synths en lekkere drummetjes. Een losgeslagen muzikaliteit en een heerlijk rijke taal, veel melodie en zelfs post-punk. Met voorbeelden als Doe Maar, Sly & The Family Stone en Mac DeMarco.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.