BANGERS

Met Camy Huot & Charlie Avalon
Alternatieve clubnacht met enkel BANGERS

?Geef een concertticket cadeau! Voor €2,00 extra sturen we je een ingepakte hardcopy-ticket toe. Klik hier voor meer informatie

?Wil je je ticket in laten pakken? Bestel hiernaast dan het ‘cadeauticket’  →
(LET OP: zorg ervoor dat je adres volledig ingevuld staat in je Stager account)

Nieuw in Rotown: BANGERS! Het concept is heel simpel: de dj’s draaien de allerbeste platen die ze hebben, de dansvloer is voor iedereen die de hele week al lang genoeg heeft stilgezeten. En natuurlijk mag je ook gewoon aan de bar gaan zitten meezingen met je favoriete Post-punk-, Wave-, Electronic- & Indie-bangers, want het blijft tenslotte Rotown, daar mag alles! (Als je maar normaal doet tegen de andere bezoekers en ons personeel dan hè?) Speciaal voor de eerste editie van BANGERS staan dj’s Camy Huot (o.m. Best Kept Secret & Wavecrash) & Charlie Avalon (o.m. Lowlands, De Trut & Down the Rabbit Hole) achter de draaitafels.


★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen deze dansavond gratis bezoeken. Bestel van te voren een Rotown Nights Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.