BANGERS

Rotown Nights
Alternatieve clubnacht met enkel BANGERS

Nieuw in Rotown: BANGERS! Het concept is heel simpel: de dj’s draaien de allerbeste platen die ze hebben, de dansvloer is voor iedereen die de hele week al lang genoeg heeft stilgezeten. En natuurlijk mag je ook gewoon aan de bar gaan zitten meezingen met je favoriete Post-punk-, Wave-, Electronic- Pop- & Indie-bangers, want het blijft tenslotte Rotown, daar mag alles! (Als je maar normaal doet tegen de andere bezoekers en ons personeel dan hè?) Speciaal voor deze editie van BANGERS staan dj’s Katja Isabella Sam Heegstra achter de draaitafels.

Katja Isabella vindt in haar brede arsenaal aan mp3’s en vele gb’s aan muzikale kennis precies de tunes tussen leftfield pop, new wave, elektronica, grooves en clubby anthems om haar publiek mee te nemen. Dat kan zo gitaargecentreerd klinken als de Casbah op Best Kept Secret, of zo eclectisch als de ArmadiLLow op Lowlands. Dat haar sets dansbaar, melodisch en decennia-overreikend zijn, is een zekerheid. Als onderdeel van dj-duo Berg & Beuk stond ze de afgelopen jaren al op de grotere Nederlandse festivals, maar voor deze editie van BANGERS nodigt ze Sam Heegstra uit, waarmee ze in 2023 ook al de silent disco op Lowlands verzorgde.


★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen deze dansavond gratis bezoeken. Bestel van te voren een Rotown Nights Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.