Annelie

Voor fans van: Joep Beving, Hania Rani, Federico Albanese

?Geef een concertticket cadeau! Voor €2,00 extra sturen we je een ingepakte hardcopy-ticket toe. Klik hier voor meer informatie

?Wil je je ticket in laten pakken? Bestel hiernaast dan het ‘cadeauticket’  →
(LET OP: zorg ervoor dat je adres volledig ingevuld staat in je Stager account)

Als toetsenist en zangeres bij bekende Nederlandse artiesten als Eefje de Visser en Maaike Ouboter heeft Annelie haar sporen verdiend. Solo heeft ze ervoor gekozen om instrumentale muziek te maken, waarbij ze de piano als uitgangspunt neemt. Haar eerdere piano soloalbums After Midnight (2018) en Hertz (2021) werden alom geprezen en bereikten op Spotify alleen bijna 50 miljoen streams. Op haar nieuwe EP laat Annelie meer diversiteit horen en experimenteert ze met elektronische elementen. De EP C is een bijzonder project dat tot stand is gekomen tijdens een turbulente periode in haar leven. Ze werd opnieuw moeder en tegelijkertijd kreeg ze te maken met de gezondheidsproblemen van haar ouders. De diverse emoties en de chaos van die periode zijn duidelijk voelbaar in de muziek op de EP. Zelf beschouwt ze C dan ook als een experiment dat moest worden vastgelegd, een persoonlijke uitlaatklep in haar leven. De titel C heeft meerdere betekenissen. Het verwijst naar haar derde muzikale project, maar symboliseert ook het contrast tussen verleden en toekomst, vervulling en leegte, leven en dood. Bovendien is C de voorletter van haar vader waarmee het een persoonlijk eerbetoon is. Live geeft Annelie nieuwe invulling aan haar muziek en brengt extra bassist/toetsenist Merijn van de Wijdeven mee.

Bezetting:
Annelie – piano
Merijn van de Wijdeven – bas, keyboards

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en LantarenVenster en heeft uitsluitend zitplaatsen (vrije plaatskeuze)


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.