Alter Ego

INDIE GLORIA presents
Alternatieve dance, energieke indie & vernieuwende pop

INDIE GLORIA komt naar Rotterdam met een nieuw concept: Alter Ego. Een eclectische dansavond waarin alternatieve dance, energieke indie en vernieuwende pop helemaal niet zo ver uit elkaar blijken te liggen.

DJ’s Wouter Andeweg en Abel Vlaanderen delen een liefde voor vernieuwende (pop)muziek. Breng dit samen met jarenlange ervaring achter de booth en je hebt INDIE GLORIA. Gezamenlijk brengen de twee een energieke avond waarin de grenzen van genres worden vervaagd. Als een lapjesdeken combineren ze Wet Leg met Four Tet, Fontaines D.C. met The Kinks en Arctic Monkeys met Radiohead. De twee draaiden eerder voor Popronde, PAARD, Zwarte Ruiter en Stranded FM.

Een avond voor iedereen die eigenlijk altijd op een festival zou willen zijn.

INDIE GLORIA’s Alter Ego is verrassend, vriendelijk en vernieuwend. Dit alles met af en toe snufje bluf.


★ Houders van een Rotown Clubcard kunnen deze dansavond gratis bezoeken. Bestel van te voren een Rotown Nights Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.

Op de hoogte blijven van de dansavonden in Rotown? Like de Rotown Nights pagina op Facebook en/of meld je aan voor de Rotown Nights Whatsapp-lijst. Klik hier met je telefoon of stuur ‘Nights AAN’ naar 06-15600390.