Allah-Las

Support: MASTON + Reverberation Radio DJ set
Voor fans van: Beach Boys, Jacco Gardner, Foxygen, Night Beats

Bands die het publiek zowel doen swingen als dromen zijn best schaars. Het geweldige Allah-Las is voortouwnemer van de hedendaagse West Coast psychedelica, schatplichtig aan sixtiesbands als The Beach Boys, The Doors en The Byrds. Het succes van de Californische formatie is de laatste jaren enorm gegroeid omdat ze veel meer zijn dan een gezellig retro-revivalbandje.

Allah-Las weet als geen andere band charmante, rammelende gitaarpop uit te diepen tot een hele specifieke, barokke pracht, met instrumentale versterking van o.a. strijkers, theremin, percussie, mellotron en klavier. Allah-Las zal Rotown – met de maracas in hand – heen en weer laten deinen op hun verslavende psychpopliedjes.

Rotown Tipt: Babe Rainbow, MOOON, Jo Goes Hunting


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?