35 & Still Alive Halloween Editie

Dansen zonder kinderen in Halloweenstijl

Tijdens deze speciale Halloween editie staat alles in het teken van griezelen. Trek je leukste verkleedpak uit de kast en dans tot diep in de nacht. De klok gaat een uur achteruit, dus genoeg tijd om uit te slapen.

35 & Still Alive
35 & Still Alive is de dansavond voor iedereen die 30+ is, of zich zo voelt. Wil je uren dansen, maar heb je geen zin om in het holst van de nacht thuis te komen? Dat komt goed uit, 35 & Still Alive begint al om 21.00 uur met de beste plaatjes van toen en nu. Verwacht geen uitgekauwde dance classics-avond; het blijft tenslotte Rotown, dus je hoort de leukste dansliedjes uit alle decennia voorbijkomen. Heb je genoeg energie, dan mag je van ons natuurlijk ook gewoon door blijven dansen tot sluitingstijd. Met extra veel extra’s zoals DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ’s, naamstickers die gratis shotjes opleveren, een eetbare verrassing, leuke dingen op het podium en nog veel meer.

DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ’s
Dit collectief stond al eerder op festival als Down The Rabbit Hole, Solar Weekend, Dauwpop, Paaspop en Motel Mozaique Festival. Ze zijn niet eenkennig en hebben een hekel aan hokjes- en blokjesdenken, dus je kunt alles verwachten. Ze draaien van hot naar her en van de hak op de tak door alle genres en decennia, met als rode draad dat alle nummers zeer geschikt zijn om op te dansen. U vraagt niks, zij draaien!

Aanvang: 21.00 uur
Ticket: vvk €10 (ex servicekosten), aan de deur €12