35 & Still Alive

Rotown Nights
Dansen zonder kinderen

Op zaterdag 24 oktober is er, na lang wachten, weer een editie van 35 & Still Alive. Speciaal voor mensen die wel graag op De Jeugd van Tegenwoordig willen dansen, maar geen zin hebben om tussen de jeugd van tegenwoordig op de dansvloer te staan. Eigenlijk dus dé dansavond voor iedereen die 30+ is, of zich zo voelt. Wil je uren dansen, maar heb je geen zin om in het holst van de nacht thuis te komen? Dat komt goed uit, want 35 & Still Alive begint al om 21.00 uur met de beste plaatjes van toen en nu. Verwacht geen uitgekauwde dance classics-avond; het blijft tenslotte Rotown, dus je hoort de leukste dansliedjes uit alle decennia voorbijkomen. Heb je genoeg energie, dan mag je van ons natuurlijk ook gewoon door blijven dansen tot sluitingstijd, want de dj’s draaien tot 4 uur. Met extra veel extra’s zoals DJ-collectief Dave Grohl & The Topless DJ’s, DJ Quininhio in de kast, naamstickers die gratis shotjes opleveren, twee dansvloeren en nog veel meer.

Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online het ‘Clubcard Voordeelticket’.


#NEW op zaterdag 24 oktober is het weer tijd voor 35 & Still Alive! Dé dansavond voor iedereen die 30+ is, of zich zo...

Posted by Rotown Rotterdam on maandag 31 augustus 2015