35 Jaar Rotown

Met Proper. en de Rotown All Star Band
We vieren feest, kijken vooruit, blikken terug en maken bekend wat het beste concert in Rotown ooit was.

Rotown bestaat vannacht om 00.00 uur precies 35 jaar en dat vieren we! Of je nu al sinds de opening aan de bar zit, of vorige week voor het eerst binnen bent komen lopen, dat maakt niet uit, als jij net zo verliefd bent op het mooiste café/restaurant/podium van Nederland als wij, dan is dit de avond voor jou. We vieren feest, kijken vooruit, blikken terug en we maken bekend wat – volgens jullie – het beste concert in Rotown ooit was. Kom langs en vier mee!

PROGRAMMA
We hebben voor die avond een programma samengesteld dat geheel gebaseerd is op hoe wij de tijd sinds ons laatste jubileum hebben doorgebracht: met veel livemuziek én filmbeelden, met praten over muziek én dansen. We blikken een beetje terug, kijken vooral vooruit en maken bovendien bekend wat volgens de bezoekers Het Beste Rotown-Concert Ooit was (tot nu toe dan).

PROPER.
We zagen deze Amerikaanse band tijdens het SXSW-festival in Texas en waren op slag verliefd. Het plan was om ze over te halen voor Left of the Dial, maar dat paste met geen mogelijkheid het tourschema van de band. Gelukkig konden ze wel tijd vrij maken om op onze verjaardag te spelen!

ROTOWN ALL STAR BAND
Er hebben zo ontzettend veel goeie bands in Rotown gestaan dat we gewoon niet konden kiezen welke band we voor onze verjaardag terug zouden vragen. In plaats daarvan hebben wij vijf helden uit de Rotterdamse muziekscene gevraagd om de allergrootste Rotown-hits te spelen. Nu al feest!

TIJDSCHEMA
21.30 uur Deuren open
22.00 uur Proper.
23.00 uur Rotown All Star Band
00.00 uur DJ Arnold (Kiss All Hipsters)

Voor de dansavond zijn er geen voorverkooptickets beschikbaar, wil je later aansluiten, dan kun je vanaf 00.00 uur een ticket aan de deur kopen.


Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies

Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de enige aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.